СРПСКА ВИЛА - БРОЈ 59

Свечана академија "У сусрет Видовдану"

Objavljeno petak, 21 jun 2024 21:26
Štampa

Градски одбор Српског просвјетног и културног друштва "Просвјета" Бијељина организује у част једног од највећег српског празника Видовдана свечану академију "У сусрет Видовдану".

На академији ће поред културно-забавног програма бити представљени и награђени ученици генерације 2023/2024. г. Града Бијељина на које је "Просвјета" изузетно поносна.

Награђене екипе Републичке манифестације "Ћирилице, чедо моје!" из Братунца, Бијељине, Хан Пијеска и Брода ће такође бити представљени бијељинској публици и уручене им награде.

Културно-забавни програм ће обогатити поред Етно групе и драмско-рецитаторске секције СПКД "Просвјета" Бијељина и наши најмлађи суграђани из Дјечијег вртића "Чика Јова Змај".

Захваљујемо компанији Мтел а.д. Бања Лука и Семберским новинама што су из године у годину уз наше ученике генерације. Захваљујемо Градској управи Града Бијељина на подршци пројекта "Ћирилице, чедо моје!".

Добро нам дошли 27. јуна у 18.00 часова у Епархијски културни центар.

Од 1902. године, када је основано, па све до данас, Српско просвјетно и културно друштво „Просвјета“ остварује своју грандиозну улогу у очувању и развоју културе и духовности српског народа.

 

СПКД "ПРОСВЈЕТА" - ГО Бијељина   КОНТАКТ
Организација Друштва Новости   Кнеза Милоша 30
Историјат Вишњићеви дани   76 300 Бијељина
Молба за оснивање Српска вила   Teл. +387 (0)55/209 580
Статут Информатор   Моб. +387 (0)66/686 980
Галерије      E-mail: spkdbn@teol.net
       
       

 

2016 - SPKD 'PROSVJETA' Gradski odbor Bijeljina | Sva prava zadrzana. | Dizajn: IdeaPlus | WebMail