СРПСКА ВИЛА - БРОЈ 59

Представљање часописа "Српска вила" у Београду

Objavljeno četvrtak, 23 april 2015 12:28
Štampa

У Атријуму Етнографског музеја у Београду 23. априла 2015. године са почетком у 13,00 часова,  представљен је 40. број часописа за књижевност, науку и културу "Српска вила".

 

ГАЛЕРИЈУ ФОТОГРАФИЈА МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ ОВДЈЕ

Часопис су представили чланови Уредништва: проф. др Цвијетин Ристановић, Душанка Новаковић, мр Љиљана Лукић и Борислав Гаврић. Уводну ријеч је говорила директорка Музеја, др Мирјана Менковић. Представљању је присуствовала пробрана публика и медији. Приликом промовиања часописа, подијељени су бесплатни примјерци последња три броја часописа. Часопис ''Српска вила'' је симболично представљен 23. априла, када се обиљежава Свјетски дан књиге.

Представљање часописа у Београду је производ сарадње Градског одбора СПКД ''Просвјета'' Бијељина и Етнографског музеја у Београду, започете крајем 2014. године. Као знак захвалности, предсједница је директорки Етнографског музеја поклонила Фото -монографију ''Разгледница Бијељине'' Слободана Крстића.

Превоз чланова Уредништва је обезбиједило АД ''Водовод и канализација'' Бијељина.

Од 1902. године, када је основано, па све до данас, Српско просвјетно и културно друштво „Просвјета“ остварује своју грандиозну улогу у очувању и развоју културе и духовности српског народа.

 

СПКД "ПРОСВЈЕТА" - ГО Бијељина   КОНТАКТ
Организација Друштва Новости   Кнеза Милоша 30
Историјат Вишњићеви дани   76 300 Бијељина
Молба за оснивање Српска вила   Teл. +387 (0)55/209 580
Статут Информатор   Моб. +387 (0)66/686 980
Галерије      E-mail: spkdbn@teol.net
       
       

 

2016 - SPKD 'PROSVJETA' Gradski odbor Bijeljina | Sva prava zadrzana. | Dizajn: IdeaPlus | WebMail